FLOT STAKLA

FLOT je naziv za obična stakla. Ime FLOT smo prihvatili na osnovu engleske reči „float“ kako se naziva proces proizvodnje ovih stakala od sredine 20. veka.

Nudimo Vam sve vrste visokokvalitetnog (flot) stakla – u debljinama od 2 mm, 3 mm, 4 mm, 6 mm, 8 mm i 10 mm za najrazličitije namene – od zastaklivanja slika, preko prozora i vrata u eksterijeru i enterijeru do nameštaja.

„EXTRA CLEAR“ FLOT STAKLO

Obično flot staklo ima zelenkasti odsjaj na koji smo navikli pa ga i ne primećujemo.

Međutim, za pojedine dekorativne namene je veoma važno da staklo bude što providnije. Kada se u procesu proizvodnje smanji prisustvo soli gvožđa u staklu, dobija se „EXTRA CLEAR“ flot staklo.

Izuzetno je dekorativno pa se najviše koristi u proizvodnji nameštaja, za izradu ekskluzivnih tuš kabina, za izloge prodavnica… Kada se koriste za laminaciju, „EXTRA CLEAR“ stakla veoma verno reprodukuju boje folija i stvaraju veoma atraktivan utisak.

Nudimo Vam „Extra Clear“ stakla vrhunskih karakteristika – u debljinama od 2 mm, 3 mm, 4 mm, 6 mm, 8 mm i 10 mm za sve namene.

ANTI-REFLEKS STAKLO

Iako je lepota stakla u odsjaju, u pojedinim primenama kao što je zastakljivanje ramova sa slikama i fotografijama, odsjaj narušava utisak i otežava gledanje. Za ove namene je neophodno flot staklo sa posebnim anti – refleks tretmanom površine.

Ovo svojstvo značajno smanjuje odsjaj i omogućava veran doživaljaj umetničkih slika i fotografija bez naprezanja.

Nudimo Vam „ANTI-REFLEKS“ stakla za sve potrebe zastakljivanja ramova u svim ambijentima – od porodičnih i poslovnih, preko umetničkih galerija do važnih zbirki u institucijama…

PORUČITE!

Prema Vašim zahtevima, obrađujemo flot stakla za sve namene na najsavremenijim mašinama.
Više o vrstama obrade pogledajte u našoj ponudi usluga.
Sve vrste flot stakala možete poručiti za sebe ili kupiti na veleprodaji. U veleprodaji nudimo posebne, partnerske uslove našim kupcima. Detaljnije informacije pogledajte na stranici SARADNJA ili nas kontaktirajte direktno.

Tab 1 content