IZRADA TUŠ KABINA

Naša kupatila su često mala pa nije lako da ih uredimo onako kako želimo. Najveći prostor zauzimaju kada ili tuš kabina pa u odnosu na njih moramo da organizujemo preostali prostor.
Nema potrebe da prilagođavate izgled Vašeg kupatila gotovim rešenjima za tuš kabine u ponudi drugih proizvođača. Po izuzetno povoljnoj ceni, prema potrebi Vašeg prostora osmislićemo, izraditi i montirati vrhunsku tuš kabinu.

IZABERITE ATRAKTIVNO REŠENJE!

Za svaku Vašu zamisao ćemo pripremiti predlog rešenja prilagođenog prostoru Vašeg kupatila. Zajedno ćemo odrediti vrstu stakla i način obrade i tako formirati najpovoljniju cenu koju možete da pronađete na tržištu.
Ne postoje ograničenja u pogledu izgleda i kvaliteta – nudimo Vam rešenja preuzeta od svetski poznatih dizajnera a izabrano staklo ćemo učiniti još atraktivnijim peskiranim ili graviranim motivima.

KVALITET KOJI NE MOŽETE DA KUPITE!

Za razliku od ponude koju možete da pronađete na tržištu, naše tuš kabine su napravljene od veoma otpornog kaljenog stakla, sa premazom za zaštitu od kamenca koji olakšava održavanje i omogućava da kabina uvek bude čista i izgleda kao nova. Opremeljene su vrhunskim aluminijumskim i hromiranim šinama, šarkama i rukohvatima. Sa malim uaganjem ćete imati atraktivan i prijatan prostor po meri vašeg stila i izgleda kupatila.

PORUČITE!

Tuš kabine možete poručiti za sebe ili kupiti na veleprodaji.
U veleprodaji nudimo posebne, partnerske uslove našim kupcima i podršku za razvoj poslovanja.
Detaljnije informacije pogledajte na stranici SARADNJA ili nas kontaktirajte direktno.

Tab 1 content