LAMINIRANA STAKLA

LAMINIRANA STAKLA se dobijaju spajanjem dva ili više slojeva stakla pod visokim pritiskom i temperaturom.
Između stakala se nalazi specijalna folija sa visokim faktorom UV zaštite koja omogućava odličnu termo i zvučnu izolaciju.
Folija između stakala onemogućava rasprskavanje stakla ukoliko dođe do loma i tako sprečava povredu ljudi ili ostećenja imovine.

SIGURNOSNA STAKLA ZA RAZLIČITE NAMENE!

Laminacija značajno pojačava čvrstinu pa laminirana stakla nalaze široku primenu kao dekorativna pregradna ili zaštitna površina. Zbog pojačane čvrstine i nemogućnosti rasprskavanja, nazivaju se i „sigurnosna stakla“.
Laminirana stakla se koriste za izradu staklenih ograda, fasada, nastrešnica, krovova, zidova i podova. Kombinacija boja i stepena providnosti je naročito pogodna za uređenje ekskluzivnih poslovnih i prodajnih prostora.

IZABERITE BOJU I STEPEN PROVIDNOSTI!

Kombinacijom boja je moguće dobiti neograničen broj nijansi i stepena providnosti. Radi lakšeg izbora, uporedite Vaše ideje sa pregledom boja u delu IZBOR FOLIJA ZA LAMINACIJU.

PORUČITE!

Na raspolaganju Vam je najširi izbor boja visokokvalitetnih folija za laminiranje vodećeg svetskog proizvođača GUARDIAN. Garancija za kvalitet laminiranog stakla su najsavremenije mašine i višegodišnje iskustvo našeg tima.
Sve vrste laminiranih stakala možete poručiti za sebe ili kupiti na veleprodaji.
U veleprodaji nudimo posebne, partnerske uslove našim kupcima. Detaljniej informacije pogledajte na stranici SARADNJA ili nas kontaktirajte direktno.

Izaberite nijansu i stepen providnosti folije za laminiranje.