PARSOL / STOPSOL STAKLA

PARSOL je poluprovidno staklo, dostupno u više različitih boja – plava, zelena, siva, braon i bronza. Proizvodi se bojenjem visokokvalitetnog flot stakla tokom proizvodnje.
PARSOL stakla odlično upijaju svetlost i toplotnu energiju i tako stvaraju veoma prijatan ambijent i posebnu atmosferu prostorija. Zbog ovih svojstava se koriste za različite dekorativne namene u opremanju enterijera, proizvodnji nameštaja i visoko-kvalitetnih ogledala.

„PARSOL“ – IZBOR BOJA

„STOPSOL“ – ZA ATRAKTIVAN IZGLED FASADA

STOPSOL staklo se dobija tako što se Parsol staklu tokom proizvodnje jednostrano utiskuju metalni oksidi. Oni postaju deo stakla i tako trajno zadržavaju svojstva reflektovanja svetlosti i toplotne energije.
Ova svojstva daju jedinstvene mogućnosti za primenu. Tokom dana, reflektujuća površina sprečava pogled u unutrašnjost objekta a ne ometa pogled prema spolja.
U termopan paketima STOPSOL značajno povećava uštedu energije i prijatnost enterijera.
Zbog atraktivnosti i trajnosti reflektujuće površina STOPSOL stakla se veoma često koriste za staklene fasade.

PORUČITE!

Zbog svojih karakteristika PARSOL stakla imaju široku primenu i za zastaklivanje zgrada ali i u opremanju enterijera i proizvodnji atrkativnog nameštaja. Prema potrebi kupaca, predložićemo najbolje rešenje – bilo da se radi o ugradnji PARSOL ili STOPSOL stakala u TERMOPAN uloške svih oblika ili sečenju u najrazličitije oblike i ugradnju u moderni nameštaj.

Sve vrste PARSOL ili STOPSOL stakala možete poručiti za sebe ili kupiti na veleprodaji.
U veleprodaji nudimo posebne, partnerske uslove našim kupcima. Detaljnije informacije pogledajte na stranici SARADNJA ili nas kontaktirajte direktno.

Tab 1 content