STAKLA U BOJI

Bilo da su deo nameštaja, zaštita zida ili služe kao pregrada, obojena stakla predstavljaju najbolji spoj atraktivnosti i praktičnosti.

Velik broj nijansi obojenog stakla u našoj ponudi, omogućiće Vam da svakom projektu uređenja stana, poslovnog, prodajnog ili javnog prostora – date jedinstven pečat i sjaj.

Na raspolaganju Vam je širok izbor boja neprovidnih stakala. Ukoliko želite da sami odredite nijansu i providnost stakala spram Vašeg projekta ili ukusa, pomoći ćemo Vam u izboru odgovarajuće boje i stepena providnosti folija za laminiranje.

IZABERITE SVOJE BOJE…

STAKLO KOJE NE HVATA KAMENAC!

Zbog lakoće održavanja, obojena stakla su izuzetno praktična za upotrebu u kuhinjama i kupatilima.
Izbor boja omogućava jedinstvene kombinacije a sjaj stakla stvara utiske eksluzivnosti i urednosti.

Za razliku od drugih materijala koji se koriste u opremanju kuhinja, staklo je trajno rešenje koje deluje ekskluzivno i deluje lepo uprkos godinama korišćenja.

PORUČITE!

Zbog atraktivnosti izgleda i raznovrsnosti u izboru nijansi, stakla u boji sve više postaju deo enterijera. Delovi kuhinja od stakla, atraktivne obloge zidova ili pregrade od obojenog stakla, delovi nameštaja – daju moderan pečat i utisak stila.

Prema potrebi i zahtevu kupaca, obrađujemo sve vrste obojenih stakala najsavremenijim mašinama. Detalje ove ponude pogledajte na stranici USLUGE.
Sve vrste stakala u boji možete poručiti za sebe ili kupiti na veleprodaji. U veleprodaji nudimo posebne, partnerske uslove našim kupcima. Detaljniej informacije pogledajte na stranici SARADNJA ili nas kontaktirajte direktno.

Laminiranjem možemo da dobijemo velik broj nijanjsi i stepena providnosti. U zavisnosti od Vaše zamisli ili potrebe za dekoracijom, možete da birate i samostalno kombinujete nijanse na skoro neograničen broj načina.