SARADNJA

Glas-Komerc-Saradnja-w1GLAS KOMERC uvozi, obrađuje i prodaje stakla za različite namene više od 50 godina.
Opremili smo različitim vrstama stakla nebrojeno objekata, razvili saradnju sa partnerima iz različitih branši, izgradili poverenje dobavljača, partnera i kupaca iz naše zemlje i sveta.
Naši proizvodi se nalaze na velikom broju stambenih, poslovnih, industrijskih, javnih, turističkih objekata. O kvalitetu naše ponude govore i  brojne reference u Nemačkoj, Francuskoj, Hrvatskoj…
Više o saradnji sa našim partnerima i kupcima pogledajte na stranici REFERENCE.

SARADNJA PO MERI VAŠEG POSLA!

AKO SE BAVITE STAKLARSKIM POSLOM i želite da privučete nove kupce proširenom ponudom stakala i načina obrade – nudimo Vam najbolje uslove saradnje za sve proizvode i usluge iz naše ponude.

AKO PROIZVODITE STOLARIJU – nudimo Vam najširi izbor svih vrsta stakala i način obrade, kao i termopane vrhunskog kvaliteta, uz profesionalnu i brzu uslugu.

AKO PROIZVODITE NAMEŠTAJ – nudimo Vam najširi izbor flot, dekorativna, obojena ili kaljena stakla sa najfinijom obradom, pripremljenu za ugradnju.

AKO NUDITE OPREMU ZA KUPATILA – uvrstite tuš kabine i ogledala po meri i želji u svoju ponudu.

AKO STE ARHITEKTA – nudimo Vam mogućnost da unapredite svoje projekte svim vrstama stakala i dekorativnih načina obrade za eksterijere i enterijere.

AKO STE INVESTITOR ili IZVOĐAČ GRAĐEVINSKIH RADOVA – nudimo Vam profesionalan dogovor i partnerske uslove saradnje.

VRHUNSKA OPREMA, PROFESIONALNO OBUČEN TIM!

Glas-Komerc-Saradnja-w2Za profesionalne rezultate nije dovoljan pojedinac. već profesionalno obučen, dobro usklađen i uigran tim.Proizvodni pogon od preko 1000m2, najsavremenije mašine za obradu stakala i profesionalno obučen tim – garancija su za KVALITETNO I BRZO URAĐEN POSAO.
Dugogodišnja saradnja sa renomiranim dobavljačima iz Evrope i sveta, garantuju VRHUNSKI KVALITET I NAJBOLJE ROKOVE ISPORUKE.
Stručno znanje sticano generacijama – omogućava PRONALAŽENJE NAJBOLJIH REŠENJA za potrebe kupaca i poslovnih partnera.
Imamo solidan lager, velik magacinski prostor i raznovrstan vozni park i GARANTUJEMO FLEKSIBILNU I BRZU ISPORUKU  prema potrebama partnera i kupaca.
Detaljnije o mogućnostima za saradnu pogledajte na stranici PONUDA.