DOBAVLJAČI

Iskustvo dugo preko 50 godina i odlični profesionalni rezultati su nam omogućili prvoklasne odnose sa renomiranim proizvođačima visokokvalitetnog stakla i vrhunske opreme za obradu stakla.

SVETSKI KVALITET – PRILAGOĐENE I KONKURENTNE CENE

Glas-Komers-Dobavljaci-w1Naše dugogodišnje iskustvo smo obogatili stručnim znanjem kompanija-dobavljača sa velikom tradicijom i referencama na svestkom tržištu – GUARDIAN, TRAKYA CAM, AGC i SANGALLI.

Najširi izbor njihovih vrhunskih proizvoda, omogućava najbolja rešenja za sve potrebe Vašeg posla i projekte Vaših kupaca.

Zahvajujući dugogodišnjoj saradnji sa ovim kompanijama, možemo da ponudimo NAJBOLJI ODNOS CENE I KVALITETA na našem tržištu.

VRHUNSKA PROFESIONALNA OBRADA STAKLA

Glas-Komers-Dobavljaci-w2U obradi stakla koristimo mašine i stručno znanja kompanija BAVELLONI, SULAK i FOREL koje predstavljaju simbol vrhunskog kvaliteta i pouzdanosti.

Vrhunsko stručno znanje i napredno poznavanje materijala i tehnika obrade ugrađeno je u sve njihove mašine za obradu.

Svi članovi našeg tima su obučeni za rad na njihovim mašinama i sertifikovani za najbolje profesionalne rezultate.

STRUČNO ZNANJE ZA NAJBOLJA REŠENJA

Glas-Komers-Dobavljaci-w3Sertifikati naših dobavljača garantuju najviši nivo poznavanja proizvoda, načina obrade i primene.

Naši majstori su Vam na raspolaganju za sva pitanja i nedounice u vezi sa zahtevima Vaših kupaca ili projekata koje vodite.

U zavisnosti od Vaših zahteva, predložićemo najbolja i najekonomičnija rešenja sa najboljim odnosom između cene, kvaliteta, brzine isporuke i fleksibilnosti uslova saradnje.

VISOKA PRODUKTIVNOST ZA BRZE ROKOVE ISPORUKE

Glas-Komers-Dobavljaci-w4Znamo da je u poslu, vreme vrednije od novca. Veliku pažnju posvećujemo organizaciji posla sa namerom da ponudimo najbolji kvalitet u najkraćem roku.

U zavisnosti od Vaših zahteva i hitnosti isporuke, pripremićemo Vam optimalnu ponudu.

Jer, ZADOVOLJSTVO VAŠIH KLIJENATA I VAŠ REZULTAT SU NAM NA PRVOM MESTU.