NAŠ TIM

Za sve potrebe u vezi sa razvojem Vašeg posla, na raspolaganju Vam je tim iskusnih i obučenih saradnika. Naš menadžer proizvodnje će Vam dati najbolje profesionalne savete a menadžer prodaje će VAm pomoći da pronađete najbolje i najkonnkurentnije rešenje za Vaše kupce.

PROFESIONALAN TIM ZA PROFESIONALNE REZULTATE

Glas-Komers-Nas-tin-prevoz-W1Za profesionalne rezultate nije dovoljan pojedinac. već PROFESIONALNO OBUČEN, DOBRO USKLAĐEN i UIGRAN TIM.

Posao kojim se bavimo zahteva stalnu koncentraciju i brigu za bezbednost. Zato, sem stručnog znanja od naših saradnika zahtevamo profesionalan odnos i prema kolegama i prema klijentima.

TIMSKI RAD GARANTUJE KVALITET REZULTATA i POUZDANOST ROKOVA.

SERTIFIKOVAN KVALITET

Glas-Komers-Nas-tin-prevoz-W2Znamo da prepoznamo odličnog majstora i da mu pomognemo da što pre postane pravi profesionalac.

Svi članovi našeg tima su stručnjaci za obradu stakla i obučeni za rad na mašinama od strane profesionalnih instruktora naših dobavljača stakala i mapina za obradu. Sertifikati koje su stekli obučavanjem, najbolja su garancija konstantnog kvaliteta usluge.

Više o kvalitetu proizvoda i tehnologiji obrade, pogledajte na stranici DOBAVLJAČI.

FLEKSIBILNA USLUGA PREVOZA

Raznovrsna profesionalna vozila za prevoz nam omogućavaju brzu i fleksibilnu dostavu porudžbina svim našim kupcima i partnerima.

U zavisnosti od potreba Vašeg posla napravićemo plan dostave koji omogućava da na vreme dobijete Vašu porudžbinu.

Profesionalnim i ljubaznim odnosom, naši vozači će se lako uklopiti u dogovor sa Vašim saradnicima, partnerima, kupcima …
I TAKO POSTATI DEO I VAŠEG TIMA!

NAZOVITE ZA NAJBOLJE USLOVE!

Naš poslovni cilj je ubrzan razvoj Vašeg i našeg posla. Nazovite nas da što pre pronađemo prostor za saradnju i dogovorimo uslove i podršku za unapređenje Vaših rezultata i zarade.