PONUDA

NAJŠIRA PONUDA STAKALA I USLUGA OBRADE

Glas-Komers-srioka-ponuda-w1Veoma široka ponuda visokokvalitenih stakala za najrazličitije namene – omogućavaju da brzo i na jednom mestu završite porudžbinu.

Nudimo Vam i sve usluge obrade na najsavremenijim mašinama. Ne morate da ulažete u skupu opremu ni dodatno da zapošljavate ljude.

Širom ponudom stakala po konkurentnim cenama i različitim vrstama obrade, možete da razvijete posao na Vašem lokalnom tržištu i tako povećate broj kupaca i prihode.

UIGRAN TIM – POUZDAN KVALITET!

Glas-Komers-srioka-ponuda-w2Stručno znanje, uigran tim i najsavremenije mašine – garancija su za vrhunski kvalitet usluge.

Nudimo Vam kompletnu uslugu obrade svih vrsta stakala, na vrhunskim mašinama renomiranih proizvođača.

Svi naši majstori su profesionalno obučeni za rad na mašinama i sertifikovani za kvalitet rezultata od strane proizvođača.

ODLIČNI USLOVI I BRZI ROKOVI!

Glas-Komers-srioka-ponuda-w3Profesionalan dogovor, odlični uslovi i kratki rokovi koji se poštuju – omogućiće Vam da se fokusirate na razvoj vašeg posla i dogovor sa vašim kupcima i partnerima.

Naš menadžer prodaje će Vam prezentovati ponudu proizvoda i usluga i preneti iskustva drugih naših kupaca koji su uspešno razvili posao.

Za potrebe prezentacije Vašim kupcima, na raspolaganju Vam je naš sajt i profesionalan katalog sa kompletnom ponudom.

NUDIMO VAM PARTNERSKE USLOVE SARADNJE!

Bilo da se bavite staklarskim poslom, proizvodite građevinsku stolariju ili nameštaj, nudite opremu za kupatila ili projektujete prostore i gradite zgrade – GLAS KOMERC Vam nudi partnerske uslove saradnje i vrhunski kvalitet proizvoda i usluga.

NAZOVITE NAS ZA SASTANAK – rado ćemo Vas posetiti u Vašem prostoru i predstaviti Vam mogućnosti za razvoj zajedničkog posla.